Forret serveres på tallerkner - Hovedret på buffet - Dessert på tallerkner
Forretter
Vælg én af følgende
Færøsk laks
Koldrøget laks, peberrodscreme, agurk,
sprød rugbrød og grøn olie
Rimmet kulmule
Blomkålspuré m. fermenteret hvidløg,
syltede skalotteløg samt syltede sennepsfrø
Carpaccio af oksemørbrad
Parmesanchips, pesto,
brændt oliven og frisk salat
Røget oksecoulotte
Med estragonmayo, æblesalat og timian
Alle forretter serveres med hjemmebagt manitoba brød og smør
Hovedretter
Serveres på buffet
Rosa stegt kalvefilet
Barbeque braiseret grise nakkefilet
Sprøde kartofler med urter
Flødekartofler
Sæsonens salat med tilbehør
Whiskey sauce
Desserter
Vælg én af følgende
Brownie
Sprød marengs, vaniljecreme og hindbærstøv
Pannacotta
Lakrids, lime og sprødt
Cheesecake
Hybenkompot og crumble
Bagte æbler
Ristede nødder og vaniljecreme
Pris pr. kuvert 298,-