Serveres ved fadservering
Gl. daws oksesteg
Glaserede løg, friske grøntsager,
hvide kartofler, skysauce & surt
Svinekam stegt som vildt
Waldorfsalat, bønnesaute, brunede- og hvide kartofler,
surt & sødt samt vildt flødesauce
Langtidstegt oksefilet
Årstidens grønt, salat, dressing,
smørristede kartofler & rødvinssauce
Gl. daws flæskesteg
Hvide- og brunede kartofler, 1/2 æble med gele,
rødkål, svesker samt surt
Kogt hamburgerryg
Friske grøntsager, hvide kartofler & aspargessauce
Krondyr stegt som vildt
Rosastegt krondyr, waldorfsalat, bønnesauté,
brunede- og hvide kartofler, surt og sødt samt vildt flødesauce
Rosastegt kalvefilet
Årstidens grønt, timian kartofler,
& svampesauce
Alle hovedretter serveres med kartofler og sauce a part
Der serveres 2. gange